?

Un kit de reparatie pentru turbina Garret?

772 vizualizari
Turbine auto

Buna ziua, Numele meu este Voicu Sorin si sunt din mun. Campina, jud. Prahova. Sunt posesor al unui autoturism marca Skoda Superb motor 1.9 tdi de 130 cp. Masina este din anul 2007 iar rulajul actual este undeva la aproximativ 270.000 km.

Problema pe care o am este referitoare la turbina Garrett care in prezent este si demontata de pe masina. Masina scotea fum si nu mai tragea asa ca am dus-o la un service din oras, au facut o constatare si mi s-a spus clar ca turbina este defecta. Au demontat-o de asemenea si mi-au spus este vorba despre un model Garrett. Intrebarea mea este cum as putea repara o astfel de turbina, avand in vedere ca aici la mine serviceul nu se ocupa cu asa ceva, si care este pretul pentr un kit complet de reparatie.

Va rog sa-mi spuneti costul total al reparatiei, inclusiv manopera si orice alte costuri aditionale asa incat sa-mi pot face o idee cat mai clara asupra bugetului pe care trebuie sa il aloc. Si as mai dori sa-mi comunicati ce firma de curierat este de preferat pentru expedierea turbinei la dvs. Fancourier sau Cargus?

Va multumesc si voi astepta un raspuns prompt din partea dvs.

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »