?

O turbina pentru Citroen C4 1.6 hdi

1127 vizualizari
Turbine auto

Vreau sa cumpar o turbina noua pentru un Citroen C4 1.6 hdi si as dori sa-mi trimiteti pe email o oferta pentru un pret de producator. Am vazut pe pieseauto.ro mai multe preturi si mi-am facut o oarecare idee despre ce costuri sunt, dar ideea e ca acestea nu sunt importate direct si banuiesc ca e vorba despre un adaos comercial foarte mare. Pe mine m-ar interesa un pret direct de la producator si sunt disponibil sa platesc eu transportul, daca dvs. veti face comanda pentru mine.

As face chiar eu comanda, nu ar fi nici o problema din partea mea, dar ma gandesc ca pe persoana fizica nu prea se poate. gresesc? sa-mi spuneti va rog daca este posibil ceea ce cer si care este pretul final in care se include si montatul in service la dumneavoastra. Deci, inca o data e vorba despre:

– Turbina Citroen C4 1.6 hdi

– Motor euro 4, 90 Cp / 66 kw

– 1560 cm³ capacitatea cilindrica

si inca ceva, credeti ca s-ar putea recupera ceva de la turbina veche? e vorba practic de axul compresorului care este rupt si carcasa sparta, deci aceastea ar fi avariile. ma intereseaza sa stiu daca anumite componenete neafectate ar putea fi valorificate in vreun fel, poate la service-ul dvs. sau oriunde altundeva unde exista interes pentru asa ceva.

mersi.

 

 

 

 

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »