?

Turbina ford focus 1.6 tdci 2005

659 vizualizari
Turbine auto

Caut o turbina pentru un ford focus 1.6 tdci din 2005, toate turbinele sa apeleze la mine :)) Lasand gluma la o parte, ce pret aveti pentru turbina mea? Am vazut pe pieseauto.ro niste scoruri si nu e cine stie ce, numai ca toate sunt niste vechituri iar pentru asta va si contactez. Se intampla cumva sa aveti pe stoc o turbina noua pentru ford focus 1.6 tdci din 2005?? Daca da, si ma rog sa fie asa, faceti-mi o oferta de pret pe care sa n-o pot refuza. Sunt foarte interesat si o cumpar cu banii jos imediat ce am confirmarea ca este disponibila. Desigur, daca-mi place si pretul, ca doar nu fac acte caritabile acuma 🙂

Deci inca o data, nu-mi dati detalii despre cat de super tare si super misto este sa repari o turbina, pentru ca sincer chiar nu sunt ineteresat! M-am convins cum e cu reparatul turbosuflantelor, am cel putin 5 cazuri concrete in care au picat turbinele exact dupa ce au iestit din garantie, asa ca ce rost are sa arunc cu banii pe fereastra? Inteleg ca, se prea poate sa existe si exceptii, dar cum sunt un ghinionist din fire, am toate sansele sa ma ocoleasca.

In concluzie, spuneti-mi va rog daca acveti o turbina ford focus 1.6 tdci 2005, cat costa si cat dureaza sa o montati. Si apropo, cat costa si manopera, sper ca nu aveti scoruri prea mari ca nu mai colaboram.. Scuze de limbaj si modul de adresare, dar asa sunt eu, mai hazliu :)) Voi sta cu degetul pe F5 in urmatoarele ore, sper sa-mi dati un reply cat mai urgent. Respect!!

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »