?

Turbina Dacia Logan Diesel

1892 vizualizari
Turbine auto

Postez aici cu scopul exclusiv de a afla mai multe despre:

Turbina Dacia Logan Diesel (model 1.5 dci):

– pretul pentru una noua/second hand

– pretul pentru reconditionare &

– pretul pentru un kit complet de reparatie

Ca sa fiu cat mai bine inteles, inainte de a lua decizia de a scrie aceste randuri am consultat o serie de forumuri auto precum si unele bloguri pe nisa asta iar rezultatul este unul total neasteptat. Dupa ore intregi petrecute pe astfel de site-uri, daca va vine sa credeti, nu am aflat un pret exact pentru reparatia turbinei la un model Dacia Logan Dieselcu motor 1.5 dci. Ei bine, sunt atat de derutat incat si in prezent sunt foarte sceptic ca voi rezolva rapid aceasta dilema.

Lucrurile stau cam asa:

1. pe unele site-uri am vazut ca se reconditioneaza la aprox. 850 – 900 lei

2. pe o serie de alte site-uri am vazut de asemenea ca pretul pentru reparatie se situeaza undeva in jurul valorii de 1200 – 1500 lei

3. in fine, pe site-urile de anunturi auto precum pieseauto.ro, dar si pe forumurile de specialitate (ex. 4tuning.ro), pretul pentru una la mana a doua este de aproximativ 250 euro, in cele mai multe dintre cazuri.

Ei bine, sunt total derutat si nici nu pot sa fac o apreciere corecta intr-o astfel de situatie. De aceea, in cazul in care este posibil, as dori sa-mi trimiteti la adresa de email pe care am sa v-o lasa, un document oficial in format .pdf in care sa fie specificat clar urmatoarele:

– Pret turbina NOUA Dacia Logan Diesel 1.5 DCI

– Pret reconditionare + kit reparatie

De asemenea, aditional documentului as dori o mentiunea clara asupra termenilor si clauzelor contractuale de acordare a garantiei, atat pentru turbosuflanta noua cat si pentru cea reconditionata.

Va multumesc si sper ca nu am solicitat prea multe cerinte.

Cu respect,

Postelnicu Mihai

 

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »