MENIU
Telefon: 0723.980.884

Turbine auto Dodge

Turbine auto Dodge

Turbine auto Dodge Dodge, fondata in 1900 sub numele Dodge Brothers Company, a fost initial un furnizor de piese si ansambluri ce a contribuit substantial la cresterea industriei auto din Detroit. In prezent, sub umbrela Chrysler Group LLC, Dodge construieste automobile, microbuze si vehicule utilitare sport ce sunt exportate in toata lumea. Autovehiculele companiei pastreaza si in prezent stilul si fiabilitatea definite de fratii Dodge.

Probleme cu turbosuflanta la Dodge?

Contacteaza-ne acum la nr. 0723.980.884 pentru a discuta toate detaliile si a stabili cea mai buna solutie pentru autovehiculul tau.

Turbina noua sau reconditionata?

Acest lucru depinde doar de tine! Service-ul nostru asigura montajul atat pentru turbinele noi, cat si pentru cele reconditionate. Diferenta dintre cele doua variante este data in prezent doar de costuri. Reconditionarea consta practic in inlocuirea tuturor componentelor defecte cu altele noi si oferirea unei garantii de 12 luni, totul la un cost mult mai mic fata de pretul unei turbosuflante noi.

Decizia iti apartine!

Te asteptam in service-ul nostru din B-dul Timisoara, Nr. 50, Sector 6, Bucuresti. In prezent asiguram reconditionarea turbinelor auto pentru toate modelele marcii Dodge. Alternativ, poti opta pentru montarea unei turbine noi.

Principalele modele Dodge pentru care asiguram reconditionarea turbosuflantelor:

Model Dodge Motor An fabricatie Putere Cod motor/Info. Model Turbo
Nitro CRD 2.8L D 07-10 182CP ENR/RA428 Euro 4 GTB17V

Marci auto:Citeste mai multe despre reconditionarea unei turbine auto, afla care sunt valorile companiei Marvis Auto Concept sau contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata.

Suna Acum
Locatie