?

Turbina Seat Leon 1.9 tdi

704 vizualizari
Turbine auto

Buna ziua. Ma intereseaza o turbina Seat Leon 1.9 TDI, noua sau reconditionata, in functie de diferenta de pret dintre ele. Bugetul meu este de maxim 2.500 lei asa ca voi opta indicutabil pentru una noua daca ma incadrez, iar in caz contrar as vrea sa cumpar una reconditionata.

Nu stiu daca este posibil sa mai recuperam ceva din turbina pe care o am acum pe Seat, dar voi veni in service sa va uitati dvs. Problema ca s-a rupt ceva in ea, s-a auzit un zgomot foarte puternic si banuiesc ca nu se mai poate face nimic. Sau poate ma insel, nu sunt specialist. Pana atunci insa va rog sa-mi trimiteti la adresa de email atasata o oferta de pret pentru o turbina noua Seat Leon 1.9 tdi + turbina reconditionata de la dvs. de pe stoc. In cazul in care ar fi vreo sansa sa o repar pe asta pe care o am eu, sa mentionati va rog cat costa sa o reparati, per total. As dori pretul exact al reconditionarii + manopera si garantia oferita.

M-ar mai interesa de asemenea costul pentru schmibarea distributiei si schimbul de ulei (aduc eu uleiul) si cat ar dura toata operatiunea. Eu nu sunt din Bucuresti, de aceea m-ar avantaja sa se rezolve toata treaba in aceeasi zi. Astept un mesaj de dvs.. Multumesc.

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »