?

Turbina Peugeot 307 1.6 Hdi

1872 vizualizari
Turbine auto

Intampin probleme serioase la o turbina Peugeot 307 1.6 Hdi, masina are 110 CP (80 KW) si este euro4. Am cumparat-o recent de la targ Vitan Bucuresti, dar sincer nu as vrea sa acuz vechiul proprietar de nimic pana ce nu sunt sigur ca problema asta este veche sau a aparut acum.

Credeti ca este posibil sa aflu daca turbina a fost stricata inainte de a cumpara masina? Adica, nu stiu cum sa zic, masina a functionat foarte bine timp de o saptamana iar dupa aceea a inceput sa scoata un fum alb (asta la inceput) ca mai apoi sa nu mai traga bine. Acum practic nu mai trage bine deloc si nu stiu cum sa procedez in continuare. Eu am vorbit deja cu niste cunostinte si mi s-a spus ca o sa coste o gramada de bani o turbina noua, iar despre reparat nu am idee daca se poate asa ceva. Vreau sa vin in service la dvs. in cursul saptamanii viitoare, pana tunci insa, pentru a fi mai linistiti, spuneti-mi va rog daca este posibil sa va dati seama cand anume s-a sricat turbina. Acum o saptamana, o luna, doua – trei, la asta ma refer… Ma gandesc ca daca a fost stricata inainte de a cumpara masina, voi incerca sa discut cu vechiul proprietar poate va contribui si dumnealui cu o anumita suma de bani pentru reparatie… Chestia e ca masina nu a fost inca scazuta de la impozit de la el, asa ca as avea o metoda prin care sa-l conving sa ma ajute in vreun fel..

Trimiteti va rog un raspuns la adresa de email, iar daca se poate sa faceti si o estimare de pret pentru reparatie (Turbina Peugeot 307 1.6 Hdi) si pretul maxim la care poate ajunge una noua. Multumesc. Paul Merisan

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »