?

Turbina Jeep Grand Cherokee

852 vizualizari
Turbine auto

Doresc o estimare de pret pt. o TURBINA Jeep Grand Cherokee. In plus, voi analiza singur daca se merita sa nu, asa ca mi-ar placea sa-mi faceti cunoscut si cat ar costa sa o repar pe cea actuala, toate cheltuielile. Pentru cea nou este clar ca imi puteti comunica un pret pe care il practicati (banuiesc ca este fix pentru fiecare model), dar am sa va spun totusi cateva detalii despre ce problema am, poate ca asa imi veti putea face o estimare de pret cat mai corecta.

Deci, inca o data, masina cu probleme la turbine este un Jeep Grand Cherokee iar defectiunea am sesizat-o pentru prima data in urma cu aproximativ 2 luni. Am mers totusi cu ea asa, timp in care am utilizat niste aditivi pentru carburant sperand ca in acest fel voi remedia problema. Ce-I drept, nici prin gand nu-mi trecea ca problema ar fi de la turbina.

Ce s-a intamplat mai exact?

In cursul zilei vineri 3 Octombrie ma indreptam catre Brasov circuland pe DN 10, in zona baraului Siriu. Daca stiti cum este drumul acolo, vorbim practic despre un drum cu o inclinatie la urcare foarte mare. Ei bine, in timp ce urcam si accelaram puternic am observat ca masina incepe sa piarda usor din putere si chiar sa scoata putin fum. Am zis initial ca ar fi ceva cu injectia si poate de la carburantul de slaba calitate (alimentasem de nevoie de la un peco mai necunoscut, ca sa zic asa). In fine, ajuns acasa am trecut pe la o statie peco din localitate si am cumparat aditiv pentru carburant iar in ultimele 2 luni am adaugat de 3-4 ori aditiv in rezervor, fara rezultate insa. Am crezut ca in acest fel voi realiza o “curatare” a injectoarelor, dar uite ca m-am inselat.

Cam asta este povestea cu turbina mea, asa ca sper ca acum va puteti face o idee cat mai clar despre cat de grava este defectiunea iar apoi sa estimate cam cat ar costa. Eu nu am un buget foarte mare momentan si nu sunt dispus sa cheltui mai mult decat imi permit, tocmai de aceea v-as ruga ca estimarea de pret sa fie una cat mai precisa, fara o marja de eroare prea mare.

Multumesc . Voi astepta raspunsul dvs.
O zi cat mai placuta! Cornel

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »