?

Turbina Golf 5 1.9 tdi pret

1790 vizualizari
Turbine auto

Ce pret aveti pentru o turbina Golf 5 1.9 tdi? Din ce am vazut la vanzare as gasi cam la 10 – 12 milioane una sh, dar va trebui sa platesc si montatul + ca sunt nelamurit pe ce voi da banii. As vrea sa cumpar de la dvs si sa o montez totodata, sperand ca astfel pot obtine un pret mai bun.

Deci nu ma intereseaza una noua, nu am bani de asa ceva :)) dar daca o cumpar de la dvs vreau sa am garantia ca primesc ceva de calitate. Si m-ar mai interesa un pret exact pentru a o repara pe aceasta pe care o am acum pe masina. Nu stiu cat de “avariata” este pentru ca nu m-am dus in service deocamdata, dar sunt sigur ca se poate repara atata timp cat motorul inca merge si trage cat de cat bine. Spun cat de cat pentru ca am observat intr-adevar o pierdere de putere in ultimul timp si niste fum dupa mine, in special cand ma dau la ea, cum se zice.

Deci inca o data, ma intereseaza costul total pentru o turbina Golf 5 1.9 TDI cumparata de la dvs. si cat m-ar costa sa o repar pe cea de pe masina. Voi astepta raspunsul dvs.

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »