?

Turbina Golf 3 1.9 tdi

1315 vizualizari
Turbine auto

Buna dimineata! As dori si eu un pret pentru o turbina la un Golf 3 1.9 TDI, aveti pe stoc? Ma intereseaza atat una noua cta si una SH, dar ma voi decide ulterior pe care sa o cumpar in functie de pretul pe care mi-l oferiti. De asemenea, daca se poate, as fi interesat sa cunosc ce costuri presupune serviciul aferent in service, inclusiv costul total al manoperei.

Aditional, avand in vedere ca intentionez sa decontez toate cheltuielile, am rugamintea sa-mi spuneti daca firma dvs. este sau nu platitoare de TVA si daca pentru serviciul prestat se ofera facture fiscala. Referitor la certificatul de garantie, am observant ca perioada este de 1 an si cred ca asa e in aproape toate cazurile, dar m-ar interesa sa stiu care sunt mai exact clauzele , adica acele conditii in care se acorda sau nu se acorda garantia si, desigur, daca exista beneficii suplimentare in perioada cat exista garantia.

Inca o data, pentru ca v-am cerut deja prea multe detalii, acestea sunt informatiile care va trebuie pentru inceput (pentru oferta de pret):

Turbina auto VW Golf 3, motor 1.9 TDI. Va rog pret (noua/sh) + cost manopera.

Multumesc. Gribincea Marius

 

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »