?

Sfaturi curatare turbo Golf 4

2790 vizualizari
Turbine auto

Buna ziua, Detin un autoturism Volkswagen Golf 4 1.9 tdi 2002 an de fabricatie si 186.000 km rulati. Am citit pe site la dvs. si am inteles cat se poate de bine ce presupun reconditionarea unei turbine, dar as dori sa primesc niste sfaturi inainte de a apela la un astfel de serviciu.

De aproximativ o jumatate de an am constatat ca turbina a inceput sa dea semne de oboseala iar masina nu mai trage foarte bine, cel putin nu la fel de bine ca atunci cand am cumparat-o. Avand in vedere ca nu am mers foarte mult cu ea in ultimele 6 luni, am tot amanat sa merg cu ea in service. Acum insa, sunt hotarat sa fac acest pas dar mai intai as vrea sa stiu daca se poate doar sa o curatati si nu sa o reconditionati. Stiu ca dvs. inlocuiti piesele din interior dar eu as vrea doar sa o curatati, pentru ca sunt mai mult decat sigur ca deteriorari masive nu exista. Am alimentat o perioada folosind un carburant nu tocmai ok si am certitudinea ca s-au facut anumite depuneri de calamina in turbina, si de aici problema.

Doresc doar sa stiu daca este posibil doar sa o curatati iar in caz afirmativ cat costa si cand ma puteti programa la service. Daca se poate, cat mai repede cu putinta.

O zi buna! Mihalcea Teodor

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »