?

Reconditionari turbine Bucuresti Militari

2872 vizualizari
Turbine auto

Vreau sa va adresez o serie de intrebari despre ce inseamna de fapt reconditionarea unei turbine si ma refer strict la service-ul dvs. din Militari. Nu stiu cum sa incep, sunt putin revoltat in legatura cu procesul asta de reconditionare de care tot se vorbeste pe forumuri, si tare as vrea sa ma luminati pentru ca desi am citit aproape toate paginile acestui site, nu m-am prins care e chestia cu reconditinarea turbinei, in sensul ca nu ati specificat clar ce anume schimbati la o turbina, cum anume, ce fel de piese puneti si alte asemenea detalii care pentru mine cel putin sunt unele destul de importante. As vrea sa reconditionez turbinele pentru doua autoturisme, un BMW 320d si un VW Passat 1.9 TDI, deci urmeaza sa fac o investitie destul de consistenta. Pentru acest motiv, nu ar strica sa cunosc absolut tot ceea ce se poate cunoaste despre reparatule turbinelor, inainte de a plati. Mi se pare firesc. Voi fi cate se poate de puncual, si ma astept la acelasi lucru si de la dvs. Nu este nevoie sa elaborati foarte mult, ci doar sa-mi specificati clar un raspuns la intrebarile mele si sa-mi oferiti cumva o garantie ca ceea ce afirmati corespunde intrutotul realitatii.

– In primul rand, care sunt mai exact pisele / componentele pe care le inlocuiti cu altele noi?

– Daca inocuiti axul turbinei, cum procedati, care este procedura tehnica pentru echilibrarea axului turbinei?

– De unde anume va procurati piesele pe care le inlocuiti? Nu ma intereseaza neaparat furnizorul, probabil ca este un secret comercial si nu ma astept sa-mi raspundeti. As fi insa interesat sa stiu tara de provenienta. Intreb asta pentru ca, daca sunt “made in RPC” lucrurile sunt destul de clare pentru mine.

– Garantia de 1 an pe care o acrodati, in ce conditii se ofera? Adica, nu stiu, imi puteti explica mai detaliat in ce condtii se acorda garantie si cazurile in care nu se mai acorda? De asemenea, in ipoteza in care va trebui sa uzez de certificatul de garantie, voi beneficia de gratuitate totala? Spre exemplu, inteleg ca o eventuala inlocuire a unor piese nu ma va costa nimic, dar manopera?

– Cat dureaza mai exact sa reconditionati turbinele? In ipoteza in care as aduce masinile maine la sediul dvs. din Militari maine, cand as putea sa le iau? Masinile inca functioneaza, deci ma folosesc de ele, iar daca le-as lasa prea mult in service asta ar fi cu siguranta o problema destul de delicata pentru mine.

Cam atat, si as dori totodata sa-mi faceti si o oferta de pret prentru cele doua turbine, doar pentru a-mi face o idee.

Multumesc, Liviu

 

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »