?

Probleme turbo Citroen C5 2.2 HDI. Cateva intrebari…

1553 vizualizari
Turbine auto

1.       Nu vreau sa intru acum in detalii despre ce si cum s-a intamplat, cert e ca in urma cu cateva zile mi s-a defectat turbina la un Citroen C5 2.2 HDI cu doar 95.ooo KM rulati. Am optat deja pentru reconditonarea acesteia , dar am totusi cateva neclaritati:

 •           Fata de curatarea turbinei, asa cum am mai auzit diverse persoane vorbind, ce presupune de fapt , concret, reconditionarea turbinei ?
 •           Daca pretul  pentru serviciul de reconditionare este situat intre 1000 – 1500 de lei, ce garantie se ofera si in ce conditii de exploatare?
 •           Lasand la o parte criteriul costurilor, ce alte avantaje m-ar putea determina sa optez pentru reconditionarea turbinei si nu pentru una noua?
 •          Circula vorba (cel putin in cercul meu de cunostinte) ca treaba cu reconditionarea nu ar fi atat de fiabila, si ca nu face decat sa mai amane putin inevitabilul, adica inlocuirea turbinei. Dvs. ce parere aveti despre acest lucru?

Multumesc!

 

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »

Raspuns 1. Marvis Auto Concept la 7-Jan-2014

  Buna ziua,

  Multumim pentru intrebari, va vom raspunde punctual:

  1. Reconditionarea unei turbosuflante este un serviciu profesional, complet, si consta in inlocuirea tuturor componentelor defecte / uzate cu piese noi, originale. Practic, din punct de vedere mecanic, o turbina reconditionata este de aceeasi calitate ca si una noua.

  2. Garantia pentru serviciul de reconditionare este aceeasi ca si pentru o turbina noua: 12 luni. Termenii si conditiile de acordare a acesteia sunt stipulati in certificatul de garantie si vizeaza in principal un mod de exploatare normal al autovehiculului dvs.

  3. Dincolo de costurile incomparabil mai mici, puteti opta pentru reconditionarea turbinei intrucat veti beneficia de aceeasi calitate a produsului si o garantie de 1 an.

  4. Avand in vedere raspunsul de la punctul 1., si luand in considerare un mod de exploatare corect (normal) al autovehiculului, o turbina reconditionata are o durata de viata similara cu a unei turbine noi.

  Va multumim!

  Marvis Auto Concept
  http://www.turbineauto.ro

  +1 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi