?

Probleme cu turbina :( ce imi recomandati??

1185 vizualizari
Turbine auto

Am un VW Passat 1.9 TDI si de aproximativ doua saptamani motorul nu mai trage aproape deloc. Din ce am discutat cu niste prieteni mi s-a spus ca sigur s-a stricat turbina motorului. Bun, m-am informat cat de cat asupra problemei si constat ca am doua variante: sa o repar pe cea actuala sau sa o inlocuiesc cu alta la mana a doua. Problema este ca desi am vazut niste turbine second hand la un pret acceptabil, nu stiu ce sa fac in continuare. Nu stiu practic pe ce voi da banii!!! Dumneavoastra ce imi recomandati? Care ar fi solutia cea mai buna? Sa repar / reconditionez turbina pe care o am acum sau sa-mi cumpar una uzata si sa o montez pe aceea? Va rog mult un raspuns cat mai rapid as vrea, am nevoie de masina si chiar nu mai pot circula cu ea in ritmul acesta. Multumesc mult!!

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »

Raspuns 1. Marvis Auto Concept la 20-Dec-2013

  Buna ziua,

  Intr-adevar, daca autoturismul dvs. nu mai trage, defectarea turbinei poate reprezenta una din cauzele problemei. Cu toate acestea, nu recomandam achizitionarea unei turbine (second hand sau noua) decat daca sunteti sigur ca aceasta este problema. Pentru a inlatura orice dubiu este necesar sa va prezentati intr-un service autorizat pentru o constatare de specialitate.

  De asemenea, retineti ca atunci cand optati pentru achizitionarea unei turbosuflante second hand nu aveti garantia ca aceasta indeplineste standardele de calitate optime pentru a asigura functionarea corespunzatoare a autovehiculului dvs. Pentru a evita orice eventuale neplaceri, recomandarea noastra este sa alegeti intotdeauna reconditionarea turbosuflantei pe care o aveti montata pe autoturismul dvs., asta in cazul in care nu doriti achizitionarea unei turbosuflante noi (caz in care costurile sunt considerabil mai ridicate).

  Pentru orice alte nelamuriri, asteptam intrebarile dvs.

  Marvis Auto Concept
  http://www.turbineauto.ro

  +5 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi