?

Nelamurire turbina auto..transport la service auto

1329 vizualizari Turbine auto

sunt din Husi, vaslui si am o problema la turbina unui audi a 4, am fost cu masina la service si mi-a spus clar ca este defcta turbina. Dar service-ul nu repara si turbine din pacate :(( Acum nu stiu cum sa fac pentru as veni in Bucuresti dar ma gandesc sa nu ma lase detot pe drum,Cum ziceti ca ar fi mai bine sa fac? Cu transportul , cum as putea adica sa o trimit la dvs? Si pe urma o trimiteti dvs. inapoi?

astept un raspuns, multumesc!

Pertea Marius

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »

Raspuns 1. Marvis Auto Concept la 30-Apr-2014

  Buna ziua,

  Nu constituie nici un impediment faptul ca locuiti in judetul Vaslui. Puteti utiliza oricare dintre serviciile de curierat din Romania pentru a trimite turbosuflanta in mun. Bucuresti.

  Va rugam utilizati adresa:

  Marvis Auto Concept S.R.L. – Bd. Timisoara, Nr. 50, Sector 6, Bucuresti

  Inainte de a expedia coletul va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0723.980.884 pentru a stabili impreuna costurile exacte ale serviciului de reconditionare.

  Serviciile Marvis Auto Concept au acoperire nationala. Pentru provincie recomandam intotdeauna ca turbosuflantele sa fie expediate intr-un colet utilizand serviciul de curierat rapid pe care il doriti. Dupa reconditionare va vom expedia turbosuflanta impreuna cu certificatul de garantie la adresa indicata de dvs.

  Cu deosebita consideratie,

  Marvis Auto Concept
  http://www.turbineauto.ro

  +1 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi