?

Cat costa un turbo de Audi A4?

1231 vizualizari
Turbine auto

Un turbo pentru un Audi A4 la ce pret vine? Aveti pe stoc turbina noua sau reconditionata? As dori de asemenea si un pret estimativ pentru reparatia turbosuflantei care s-a stricat (am demontat-o de pe masina).

In plus fata de ce v-am solicitat mai sus, se poate sa-mi oferiti mai multe detalii despre marca turbinei, noua sau reconditionata? Sincer, nu as vrea sa pun pe masina vreo chinezarie, stiu ca exista o gramada de oferte la un pret de nimic pe internet, ma refer aici la site-uri precum Alibaba sau Aliexpress numai ca nu ma risc sa optez pentru asa ceva. De asemenea, m-ar interesa termenul de garantie oferit si clauzele exacte pentru acordarea garantie.

Si inca ceva, exista vreo diferenta intre un turbo de Audia A4 si unul de A6? Intreb deoarece am o cunostinta care a avariat foarte rau masina si e posibil sa o vanda dub forma de piese. Daca ar fi compatibila as putea sa vin eu cu ea sa o montati dvs? Ma gandesc ca probabil nu veti accepta, dar daca voi iesi mai ieftin asa, sunt de acord sa platesc un pret mai mare pentru manopera, adica un cost aditional care sa fie atat in avantajul meu cat si al dumneavoastra.

Sper ca nu am deranjat prin intrebarile sau cererile mele, insa vreau sa obtin un raport calitate-pret cat mai bun din acest demers. Cred ca oricine asa isi doreste.

Multumesc anticipat.

Claudiu Iamandi

(i) Citeste mai multe despre cum se repara o turbina auto.

Formularul pentru postarea unei intrebari »