Afacerea din spatele turbinelor Garrett a inceput inca din 1936, cand tanarul Cliff Garrett a fondat compania care ii poarta numele într-un mic birou din Los Angeles. Cu multa încurajare si sprijin financiar din partea prietenilor, plus 5.000 de dolari imprumutati, Garrett a infiintat compania care avea sa devina mai tarziu Garrett Corporation. La momentul acela Garrett avea un singur angajat.

In prezent compania este sustinuta de un numar de peste 6.000 de angajati, avand o capacitate de productie de peste 30.000 de turbine auto pe zi. Produsele Garret sunt importate la nivel mondial de cei mai mari producatori de motoare si autovehicule: Audi, BMW, DaimlerChrysler, DDC, Fiat, Ford, International Truck Co, Peugeot, Renault, Saab si Volkswagen.

Turbinele marca Garrett® sunt deasemenea alegerea preferata pentru nume importante din sportul auto, cum ar fi World Rally, CART sau American Le Mans.

Marvis Auto Concept 

Cu o experienta de peste 8 ani in reconditionari si montaj turbine auto, Marvis Auto Concept utilizeaza in service-ul propriu doar produse originale marca Garrett, IHI, KKK, Mitsubishi sau Holset.

By Marvis Auto Concept

Etichete: