Este deja cunoscut faptul ca reparatia turbosuflantei nu inseamna doar efectuarea anumitor operatiuni in scopul aducerii ei la starea de functionare initiala. Iar daca parcurgerea etapelor esentiale este un lucru de la sine inteles, sa vedem in cele ce urmeaza care sunt cei 3 factori cheie a caror respectare asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate posibile.

1. Calitatea

De departe cel mai important criteriu de evaluare a oricarui produs sau serviciu, calitatea este si cea care face diferenta intre multitudinea de servicii de reconditionat turbine de pe piata. Iar daca domeniul este unul intr-o continua expansiune, si mediul concurential pe masura, nu acelasi lucru se poate vorbi si despre standardele de calitate. Vorbind exclusiv despre unitatile service specializate in reconditionarea turbinelor auto, in lipsa unor reglementari precise din partea institutiilor cu atributii pe aceasta linie, calitatea serviciilor despre care vorbim este in proportie de 100% una autoimpusa. Daca service-ul se respecta si vrea sa transmita acelasi lucru si clientilor, calitatea serviciilor oferite va fi intotdeauna una dintre cele mai inalte. Din pacate insa, reciproca este cat se poate de valabila. Este trist sa o spunem, dar indiferent de considerentele pe care le putem identifica la prima vedere (management defectuos, lipsa de viziune, incompententa, personal necalificat etc.), calitatea nu trebuie sa aiba de suferit niciodata. Daca lucrurile stau altfel, unitatea service ar trebui evitata cu orice pret.

2. Garantia

In general, fara a lua in calcul unitatile service ce isi desfasoara activitatea in afara legii, orice companie cu activitate in acest domeniu va acorda un certificat de garantie cu o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an. Desi lucrurile pot parea destul de clare, daca esti un client care stie ce vrea nu te vei multumi cu atat. Este cert ca un astfel de certificat iti ofera toate premisele pentru a beneficia de gratuitate in cazul in care vor exista defectiuni, dar esenta problemei este cu totul alta. Ti-ai dori sa uzezi de acest drept? Ai vrea sa beneficiezi de reparatia turbosuflantei fara a plati nici un leu? Raspunsul esta DA si NU. Primul gand care iti vine in minte este sa raspunzi afirmativ, numai ca daca esti putin mai atent vei raspunde fara indoiala NU. Si asta pentru ca, in mod independent de gratuitatea serviciului, nu iti vei dori sub nici o forma sa uzezi de acel certificat. Nu vrei asta pentru ca nu vrei ca turbina sa se defecteze, indiferent ca se intampla in perioada de garantie sau in afara ei.

De aceea, daca nu vrei sa intampini astfel de probleme, opteaza intotdeauna pentru un service auto care iti ofera, pe langa garantia oficiala, si una prin care te asigura de fiabilitatea inalta a serviciilor pe care le ofera. Iar acest lucru nu este greu, tot ce ai de facut este sa eviti unitatile service „no-name”.

3. Timpul de executie

Atat calitatea, cat si garantia serviciilor oferite – luate impreuna ori separat – nu au absolut nici o relevanta daca executarea serviciului de reconditionare nu se realizeaza cu maximum de operativitate. Intr-o lume in care promptitudinea este o valoare din ce in ce mai dorita, cine si-ar dori sa astepte? Sau, mai bine zis, cine ar fi dispus sa astepte prea mult pentru a beneficia de reparatia unei tubosuflante, indiferent de calitatea ori garantia serviciului prestat? Este o intrebare retorica, desigur.

In concluzie, evaluarea corecta a oricarui serviciu de reconditionat turbine se face intotdeuna tinand cont de cel putin 3 factori: Calitatea, Garantia si Timpul de lucru. Daca unul lipseste, ceilalti doi sunt fara indoiala lipsiti de utilitate.

Vrei sa beneficiezi de un serviciu 100% in acord cu cei 3 factori mentionati mai sus? Contacteaza-ne! Sistemul propriu de management integrat dezvoltat de Marvis Auto Concept faciliteaza instruirea permanenta a personalului, formarea acestuia si dezvoltarea sa continua, totul pentru asigurarea celui mai inalt grad de satisfactie a clientilor. De asemenea, experienta de peste 10 ani, echipamentele si dotarile tehnice de ultima ora dar si recunoasterea serviciilor noastre la nivel national sunt tot atatea premise ca vei face cea mai buna alegere posibila.

Ne poti contacta telefonic: 0723.980.884, 0788.767.461 sau prin intermediul formularului de contact.

Marvis Auto Concept