Masinile pe benzina au inceput sa fie din ce in ce mai eficiente si fac o concurenta puternica celor diesel. Acestea sunt putin mai ieftine decat cele diesel si sunt o alegere mai buna daca faceti calatorii scurte sau daca conduceti mai mult in oras.

In acest articol o sa prezentam cele mai fiabile masini pe benzina din 2018.

 

Cele mai bune masini pe benzina pentru condus in oras

 

  1. Seat Ibiza Seat Ibiza

Noul Seat Ibiza este pur si simplu cea mai buna masina mica pe care o puteti cumpara in 2018. In lipsa unor slabiciuni evidente, este cea mai buna alegere. Cel mai bun model este 1.0 TSI 95 FR.

  1. Ford FiestaFord Fiesta

Ford a reusit cumva sa imbunatateasca Fiesta deja impresionanta cu aceasta versiune mai noua. Motorul este mult mai silentios si interiorul a fost inlocuit cu un tablou de bord mai usor de utilizat. Motorul pe benzina EcoBoost de 1.0 litru este unul foarte bun, are 100 de cai putere si un consum mediu de aproximativ 4,3 litri/100 kilometri.

 

  1. VW PoloVW Polo

La fel ca si Fiesta, Polo a fost recent actualizat, iar combinatia de stil clasic, un interior bine construit si o experienta de conducere crescuta il fac una dintre cele mai bune masini mici. Din motoarele pe benzina ale lui Polo, cel mai bun este motorul turbo de 1,0 litru, 95 cai putere si 4,5 litri/100 kilometri. Modelul mai puternic de 115 CP este putin mai scump si puterea suplimentara fata de motorul de 95 CP nu este chiar necesara.

  1. Skoda FabiaSkoda Fabia

Skoda fabia beneficiaza de un design nou, vine dotata inclusiv cu LED-uri pentru faruri si stopuri spate. Cele mai bune note la testele efectuate le-a primit modeul 1.0 TSI. Acest motor dezvolta 95 de cai putere si are un consum mediu de 4,7 litri/100 kilometri.

  1. Hyundai i20Hyundai i20

Daca spatiul interior si pretul de achizitie mai mic sunt pe lista dumneavoastra de dorinte, Hyundai i20 merita o atentie deosebita. Interiorul acestei masini arata foarte bine si este foarte spatios, chiar daca materialele folosite nu sunt de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, motorul sau de 1.0 litru cu turbocompresor functioneaza foarte bine. Cel mai bun motor este 1.0 T-GDi 100 Turbo Edition.

Dupa ce ati citit acest articol nu va ramane decat sa intrati pe site-urile dealerilor auto si sa va configurati modelul dorit.

 

Marvis Auto Concept