In perioada 14 – 16 iunie BorgWarner a anuntat demararea unui nou program de remanufacturare, o alternativa ecologica si foarte eficienta din punct de vedere al raportului cost/eficienta. Prezentarea detaliilor programului a avut loc in cadrul Targului International pentru Remanufacturare (ReMaTec) organizat anul acesta la Amsterdam (Olanda) . BorgWarner a venit cu o solutie foarte avantajoasa pentru cei interesati de turbocompresoare remanufacturate, produsele companiei fiind disponibile pentru o gama larga de autoturisme, camioane, autobuze, utilaje de constructii si aplicatii agricole.

Turbocompresoarele aftermarket BorgWarner sunt calibrate si echilibrate conform specificatiilor OE pentru a asigura o functionare perfecta pe orice tip de motor. In plus, pe langa turbocompresoarele prezentate in cadrul programului, BorgWarner a mentionat ca aria sa de activitate include si piese de schimb, e-actuatori precum si actuatoare vacuum, cu sau fara senzori de pozitie. Reteaua de distributie BorgWarner asigura furnizatarea turbocompresoarelor remanufacturate in aproximativ 24 de ore in orice zona de pe glob.

„Suntem incantati sa anuntam lansarea noului nostru program in cadrul unuia dintre cele mai importante targuri de remanufacturare”, a declarat Michael Boe, Vice Presedinte si General Manager in cadrul departamentului Global Aftermarket la BorgWarner Turbo Systems. „Programele noastre de testare asigura o calitate foarte ridicata a tuturor componentelor in fiecare faza a prelucrarii. Ca rezultat, turbocompresoarele remanufacturate de noi ofera acelasi nivel de inalta performanta si fiabilitate ca produsele noi, de serie.”

BorgWarner este recunoscut la nivel mondial pentru capacitatea sa de a reconditiona in mod profesional turbocompresoare utilizate sau deteriorate prin inlocuirea tuturor pieselor uzate, inclusive cele de mici dimensiuni, cum ar fi rulmenti, sigilii si actuatori. Avand in vedere ca turbocompresoarele sunt expuse la temperaturi de peste 1.000 de grade Celsius, precum si la viteze de rotatie de pana la 250.000 rpm. compania utilizeaza exclusiv materiale de calitate inalta si tehnici de prelucrare de ultima generatie. Turbocompresoarele din programul de schimb BorgWarner trec prin aceleasi procese stricte de control al calitatii, pe bancuri de testare avansate si unitati de echilibrare moderne ca orice alt produs de serie. In plus, BorgWarner combina calitatea cu reciclarea si reduce impactul negativ asupra mediului prin evitarea deseurilor industriale si a emisiilor de CO2.

Despre BorgWarner

BorgWarner Inc este unul dintre cei mai mari producatori de componente si sisteme de inginerie la nivel mondial. Cu puncte de lucru si centre operationale in 58 de locatii din 19 tari, compania ofera solutii de propulsie inovatoare pentru reducerea emisiilor poluante, optimizarea consumului de combustibil si imbunatatirea performantele dinamice ale motoarelor. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati borgwarner.com.

Marvis Auto Concept