Crezi ca ai vazut totul in materie de performanta auto? Mai gandeste-te! Stim cu totii ca cei de la Mercedes-Benz si BMW se tot lauda in ultimul timp cu super-masinile lor care ating viteze de nebanuit. Ei bine, Audi nu se lasa mai prejos si iese in fata cu RS7 Twin Turbo, un bolid de 6.895 CP care, atentie, atinge viteza de 1.378 Km/h. Desigur, este o premiera absoluta in industria auto, dar asta nu e tot! Dupa cum poti vedea si in clipul de mai jos, accelaratia acestui autovehicul supersonic este una care iti taie pur si simplu respiratia: doar 0,8 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h.

WOW! Asta da performanta!!!

Urmareste clipul si vezi cum se comporta Audi RS7 Twin Turbo (Stage 10), primul autoturism din istorie care a depasit viteza de 1 Mach (1.236 km/h).


Ei, ce zici? Cum ti se pare noul RS7 Twin Turbo de la Audi? Acum, ca ai vazut acest clip, poate iti faci timp sa-ti verifici si calendarul. Este 1 Aprilie :)) Deci, a fost o gluma. Cu toate acestea, retine faptul ca Audi RS7 Twin Turbo este o masina chiar foarte performanta: accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 224,5 km / ora.

foto: carscoops.com

Marvis Auto Concept