Petrecem mult timp in masinile noastre. Deci, de ce nu ar trebui sa ne facem masinile cat mai confortabile? Am alcatuit o lista de accesorii auto pe care, odata ce le detineti, nu veti mai putea trai fara ele. Unele dintre ele pot sa fie si o idee excelenta pentru cadoul celor dragi.

Cos de gunoi auto

Ai nevoie de un cos de gunoi pentru masina. Acest lucru este foarte util si popular pentru multi soferi si livratori. Geanta de gunoi auto dispune de o curea reglabila care ii permite sa fie atasata atat pe tetiera din fata, cat si pe spate, precum si pe consola centrala pentru un acces mai usor peste tot.

Suport auto si incarcator fara fir

Vorbim de suportul auto care se poate pune pe bordul masinii si se poate manevra cu o singura mana, neaparat cu brate reglabile, care sa se potriveasca oricarui telefon si sa fie antisoc, pentru a nu brusca telefonul la frane.

Kit de spalare auto

Daca obisnuiti sa duceti masina la o spalatorie auto clasica, kitul nu va ajuta, dar daca mergeti la un selfwash, cu siguranta aveti nevoie de un astfel de kit, care va face minuni.

Un kit de masina vine cu gel de curatare a interioarelor, perie de praf pentru bordul masinii, manusa de spalat auto, un prosop din bumbac, un prosop din microfibra, solutie pentru curatat geamuri, perie pentru anvelope, perie pentru curatarea gurilor de ventilatie, perie pentru jante, perie de sarma, solutie cu ceara, bureti si o cutie de depozitare a lucrurilor.

Este practic tot ce ati putea avea nevoie pentru spalarea masinii la selfwash.

Aspirator portabil

Apropo de curatare, aspiratorul portabil este cea mai buna solutie pentru a scoate particulele de praf din acele locuri greu accesibile. Cautati unul cu accesorii de extensie pentru a putea patrunde peste tot.

Multe aspiratoare portabile functioneaza cu acumulatori reincarcabili, asa ca puteti sa-l folositi oriunde aveti nevoie.

Gel de curatat

Un kit de curatare nu ar fi complet fara acest accesoriu, care este absolut fabulos. Aduna particule de praf si alte particule de mizerie greu de curatat. Dupa folosire se depoziteaza in cutia lui fara a se spala. Este perfect pentru a elimina praful si alte resturi din gurile de ventilatie si din acele colturi greu accesibile

Invertor de putere

Invertorul se conecteaza la portul masinii si permite sa utilizati o priza standard cu care va puteti incarca telefonul sau chiar laptopul.

Geanta de depozitare pentru portbagaj

Daca va doriti o mai buna organizare in portbagaj a lucrurilor, o geanta cu compartimentare speciala pentru masina va va ajuta enorm.

In compartimentele reglabile puteti sa va puneti toate consumabilele de curatare sau chiar sa va puneti elementele esentiale, cum ar fi cabluri de alimentare baterie auto sau kituri de urgenta.

Umerase pentru tetiera masinii

Aceste umerase pentru tetiere sunt grozave pentru a va agata geanta sau chiar alimente. Ele va ajuta sa va asigurati ca va pastrati lucrurile protejate de partea de jos a masinii.

Toate accesorile de masina merg de minune daca masina este in stare buna. Nu uitati sa faceti periodic verificare la service si asigurati-va ca schimbati consumabilele la timp.

 

Marvis Auto Concept – Service Reconditionari Turbine Bucuresti