MENIU
Telefon: 0723.980.884

Turbine auto Tata

Turbine auto Tata

Turbine auto Tata Tata Motors Limited (fosta TELCO) a fost fondata in 1945 avand ca principal obiectiv fabricarea de vehicule cu motoare diesel pentru uz comercial, excavatoare, diverse utilaje industriale, minitractoare, piese forjate grele si masini-unelte. In prezent este a 18-a cea mai mare companie constructoare de automobile din lume, a 4-a la productia de camioane si a 2-a la autobuze. In 2005 Tata Motors a fuzionat cu Grupul Fiat pentru a produce atat automobile Fiat, cat si Tata, preluand totodata si distributia de automobile Fiat in India.

Probleme cu turbosuflanta la Tata?

Contacteaza-ne acum la nr. 0723.980.884 pentru a discuta toate detaliile si a stabili cea mai buna solutie pentru autovehiculul tau.

Turbina noua sau reconditionata?

Acest lucru depinde doar de tine! Service-ul nostru asigura montajul atat pentru turbinele noi, cat si pentru cele reconditionate. Diferenta dintre cele doua variante este data in prezent doar de costuri. Reconditionarea consta practic in inlocuirea tuturor componentelor defecte cu altele noi si oferirea unei garantii de 12 luni, totul la un cost mult mai mic fata de pretul unei turbosuflante noi.

Decizia iti apartine!

Te asteptam in service-ul nostru din B-dul Timisoara, Nr. 50, Sector 6, Bucuresti. In prezent asiguram reconditionarea turbinelor auto pentru toate modelele marcii Tata. Alternativ, poti opta pentru montarea unei turbine noi.

Principalele modele Tata pentru care asiguram reconditionarea turbosuflantelor:

Model Tata Motor An fabricatie Putere Cod motor/Info. Model Turbo
Safari 1.9L D 00-07 89CP 483DLTI GT17

Marci auto:Citeste mai multe despre reconditionarea unei turbine auto, afla care sunt valorile companiei Marvis Auto Concept sau contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata.

Suna Acum
Locatie