MENIU
Telefon: 0723.980.884

Turbine auto Lotus

Turbine auto Lotus

Turbine auto Lotus Lotus Cars (Lotus Engineering Ltd la momentul infiintarii) este un constructor britanic de autovehicule sport fondat in anul 1952 de catre Colin Chapman si Colin Dare, proaspat absolventi ai University College din Londra. Lotus este in prezent o marca renumita pentru proiectarea si construirea de vehicule sport foarte performante. Compania din spatele brandului este detinuta in prezent de Proton, un constructor de autovehicule malaezian.

Probleme cu turbosuflanta la Lotus?

Contacteaza-ne acum la nr. 0723.980.884 pentru a discuta toate detaliile si a stabili cea mai buna solutie pentru autovehiculul tau.

Turbina noua sau reconditionata?

Acest lucru depinde doar de tine! Service-ul nostru asigura montajul atat pentru turbinele noi, cat si pentru cele reconditionate. Diferenta dintre cele doua variante este data in prezent doar de costuri. Reconditionarea consta practic in inlocuirea tuturor componentelor defecte cu altele noi si oferirea unei garantii de 12 luni, totul la un cost mult mai mic fata de pretul unei turbosuflante noi.

Decizia iti apartine!

Te asteptam in service-ul nostru din B-dul Timisoara, Nr. 50, Sector 6, Bucuresti. In prezent asiguram reconditionarea turbinelor auto pentru toate modelele marcii Lotus. Alternativ, poti opta pentru montarea unei turbine noi.

Principalele modele Lotus pentru care asiguram reconditionarea turbosuflantelor:

Model Lotus Motor An fabricatie Putere Cod motor/Info. Model Turbo
Elan SE 1.6L P 92-96 165CP 4XE1T RHB52
Esprit 2.2L P 87-90 215CP 910 16 Valve TB03
Esprit V8 3.5L P 96-03 349CP P618 V8 (Twin Turbo) TB25

Marci auto:Citeste mai multe despre reconditionarea unei turbine auto, afla care sunt valorile companiei Marvis Auto Concept sau contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata.

Suna Acum
Locatie