MENIU
Telefon: 0723.980.884

Turbine auto Daihatsu

Turbine auto Daihatsu

Turbine auto Daihatsu Daihatsu este cel mai vechi constructor auto japonez, cunoscut in principal pentru gama sa de automobile din clasa mica dar si pentru autovehiculele off-road. Daihatsu a luat fiinta in 1951 ca un succesor al companiei Hatsudoki Seizo (fondata in 1907), fiind parte a restructurarii masive prin care trecea la momentul acela Hatsudoki. Misiunea Daihatsu este aceea de „a crea masini mici, indragite de oamenii din intreaga lume”.

Probleme cu turbosuflanta la Daihatsu?

Contacteaza-ne acum la nr. 0723.980.884 pentru a discuta toate detaliile si a stabili cea mai buna solutie pentru autovehiculul tau.

Turbina noua sau reconditionata?

Acest lucru depinde doar de tine! Service-ul nostru asigura montajul atat pentru turbinele noi, cat si pentru cele reconditionate. Diferenta dintre cele doua variante este data in prezent doar de costuri. Reconditionarea consta practic in inlocuirea tuturor componentelor defecte cu altele noi si oferirea unei garantii de 12 luni, totul la un cost mult mai mic fata de pretul unei turbosuflante noi.

Decizia iti apartine!

Te asteptam in service-ul nostru din B-dul Timisoara, Nr. 50, Sector 6, Bucuresti. In prezent asiguram reconditionarea turbinelor auto pentru toate modelele marcii Daihatsu. Alternativ, poti opta pentru montarea unei turbine noi.

Principalele modele Daihatsu pentru care asiguram reconditionarea turbosuflantelor:

Model Daihatsu Motor An fabricatie Putere Cod motor/Info. Model Turbo
Fourtrak 2.8L D 91-93 100CP DL-52 RHB52 VQ35
Fourtrak 2.8L D 02- 64CP X880 (Import) RHF3 VQ35

Marci auto:Citeste mai multe despre reconditionarea unei turbine auto, afla care sunt valorile companiei Marvis Auto Concept sau contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata.

Suna Acum
Locatie