MENIU
Telefon: 0723.980.884

Turbine auto Chevrolet

Turbine auto Chevrolet

Turbine auto Chevrolet Cunoscut ca si Chevy, Chevrolet Motor Car Company este o marca de automobile produse sub umbrela concernului General Motors. Compania a sarbatorit implinirea a 100 de ani de la infiintare la data de 3 Noiembrie 2011. Cunoscut ca unul dintre cei mai mari constructori de autovehicule din lume, Chevrolet priveste acum catre urmatorii 100 de ani cu acelasi spirit de creativitate, optimism si inovatie ca in prima zi.

Probleme cu turbosuflanta la Chevrolet?

Contacteaza-ne acum la nr. 0723.980.884 pentru a discuta toate detaliile si a stabili cea mai buna solutie pentru autovehiculul tau.

Turbina noua sau reconditionata?

Acest lucru depinde doar de tine! Service-ul nostru asigura montajul atat pentru turbinele noi, cat si pentru cele reconditionate. Diferenta dintre cele doua variante este data in prezent doar de costuri. Reconditionarea consta practic in inlocuirea tuturor componentelor defecte cu altele noi si oferirea unei garantii de 12 luni, totul la un cost mult mai mic fata de pretul unei turbosuflante noi.

Decizia iti apartine!

Te asteptam in service-ul nostru din B-dul Timisoara, Nr. 50, Sector 6, Bucuresti. In prezent asiguram reconditionarea turbinelor auto pentru toate modelele marcii Chevrolet. Alternativ, poti opta pentru montarea unei turbine noi.

Principalele modele Chevrolet pentru care asiguram reconditionarea turbosuflantelor:

Model Chevrolet Motor An fabricatie Putere Cod motor/Info. Model Turbo
Captiva VCDi 2.0L D 07-11 148CP Z20S Euro 4 GT15V

Marci auto:Citeste mai multe despre reconditionarea unei turbine auto, afla care sunt valorile companiei Marvis Auto Concept sau contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata.

Suna Acum
Locatie