Service auto ultramodern
Bd. Timisoara nr. 50, Sector 6, Bucuresti – Tel: 0723.980.884

Servicii profesionale la standarde europene

Service Auto: B-dul Timisoara, Nr. 50 Prezenta pe piata inca din anul 2005, Marvis Auto Concept are ca principal obiect de activitate reconditionarea turbinelor auto pentru toate tipurile de autovehicule. Beneficiind de experienta unui personal inalt calificat si a dotarilor tehnice de ultima generatie, noul nostru service situat pe B-dul Timisoara, Nr. 50 iti ofera garantia unor servicii profesionale, la standarde europene.

Ai nevoie de reconditionarea turbinei auto? Sau iti doresti montarea unei turbosuflante noi? Apeleaza cu incredere la echipa noastra de profesionisti! Contacteaza-ne acum:
Tel: 0723.980.884 // Email: contact@turbineauto.ro

 

marvisautoconcept-map

S.C. MARVIS AUTO CONCEPT S.R.L. – Bd. Timisoara nr. 50, Sector 6, Bucuresti – Tel: 0723.980.884

  Dotari tehnice de ultima generatie

Service Auto - Dotari tehnice Service-ul S.C. MARVIS AUTO CONCEPT S.R.L. respecta in totalitate standardele europene in materie, fiind de asemenea agreat de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman.

Utilajele moderne, ca si instrumentele de lucru profesionale, impreuna cu echipa de mecanici foarte experimentati fac din service-ul Marvis Auto Concept una dintre cele mai bune optiuni existente pe piata.

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre chiar acum!

Suna acum
Locatie