MENIU
Telefon: 0723.980.884
  • Despre Marvis Auto Concept

Despre Marvis Auto Concept

Transparenta – Marvis Auto Concept este un jucator important pe piata serviciilor auto din Bucuresti. Ne recomanda in principal transparenta actului executional cat si implicarea continua a personalului pentru asigurarea celor mai inalte standarde ale calitatii.

Simplitate – Legea lui Murphy spune ca Daca ceva poate sa mearga prost, va merge prost. Pe acelasi principiu, Marvis Auto Concept crede cu tarie ca daca lucrurile pot fi simple, asa vor fi. Noi depunem eforturi permanente pentru ca lucrurile sa ramana simple pentru clientii nostri!

Eficienta – Se spune ca etalonul perfect al eficientei este dat de increderea pe care insusi furnizorul serviciilor o ofera. Astfel, garantia extinsa pe care o oferim intotdeauna serviciilor noastre reprezinta fara doar si poate o masura a eficientei inalte de care dam dovada.

Calitate – Stim foarte bine ca de calitatea exceptionala a produselor noastre depinde in mod direct eficienta serviciilor pe care le oferim. Pentru ca suntem foarte atenti atunci cand ne selectam partenerii de afaceri, lucram intotdeauna doar cu nume sonore din industria auto.

Orientare spre client – Ne straduim intotdeauna sa facem lucrurile cat mai bine pentru clientii nostri. Desi avem propriile standarde si proceduri de lucru, suntem deschisi si sinceri catre rezolvarea problemelor clientilor nostri, oricare ar fi acestea.

Incredere – Inca din 2005 am demonstrat ca suntem un partener pe care te poti baza! Increderea clientilor in serviciile noaste de reparatii turbine constituie fundamentul pe care este cladita dezvoltarea noastra continua pe piata auto din Romania. Iti multumim pentru alegerea facuta!

Servicii principale oferite de MARVIS AUTO CONCEPT

Servicii aditionale oferite de MARVIS AUTO CONCEPT

Ce spun clientii nostri

MARVIS AUTO CONCEPT - SERVICE TURBINE AUTO

  • Bd. Timisoara nr. 60-62, sector 6, Bucuresti

  • 0723980884

  • 0788767461

  • 0217777372

  • contact@turbineauto.ro

  • Program: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 Pauza de masa: 13:00 - 14:00

FORMULAR CONTACT MARVIS AUTO CONCEPT

  • 2 + 18 =
Suna Acum
Locatie