Marvis Auto Concept va prezinta in continuare un numar de 10 dintre cele mai frecvente intrebari cu privire la montajul foliei auto.

1. Care este timpul maxim pentru montajul foliei auto?
Desi nu exista o durata standard pentru executarea acestui serviciu – date fiind diferentele existente intre autovehicule – Marvis Auto Concept asigura aplicarea foliei pentru un autoturism in maxim 3 ore. Pentru acest serviciu nu este necesara demontarea panourilor sau a geamurilor.

2. Este legala aplicarea foliei auto, chiar si pe geamurile din fata?
Avand in vedere ca pentru fiecare serviciu de montaj eliberam Certificat de Conformitate R.A.R. + certificat de garantie, aplicarea foliilor auto este o activitate 100% legala.

3. Am nevoie de o autorizatie din partea Registrului Auto Roman?
Raspunsul este, desigur, NU. Aplicarea foliei in atelierele Marvis Auto Concept este urmata intotdeauna de eliberarea documentelor necesare care dovedesc omologarea acestora de catre Registrul Auto Roman. Altfel spus, la controlul efectuat in trafic de catre Politie sau R.A.R., tot ce trebuie sa faceti este sa prezentati certificatul de conformitate care atesta omologarea foliilor.

4. As dori sa aplic folie si pe parbrizul masinii. Este posibil?
Aplicarea foliilor pe parbrizul autovehiculelor nu este o activitate legala si, prin urmare, acest lucru nu este posibil in atelierele Marvis Auto Concept.

5. Ce culori sunt disponibile?
Foliile auto montate de noi sunt pe nuanta “fumuriu”, fiind disponibile intr-o multitudine de variante, clasificate in functie de transmitanta optica. (transmitanta = procentul relativ de lumina ce este lasat sa patrunda prin folie)

6. Doresc o folie foarte inchisa. Este posibil?
Atat pentru geamurile laterale spate cat si pentru luneta se poate aplica folie la orice nivel de intensitate, pana la 95% transmitanta optica. Pentru geamurile laterale fata insa, datorita reglementarilor si autorizarilor R.A.R, nu putem aplica decat un anumit tip de folie, de nuanta foarte deschisa.

7. Cat este de rezistenta la zgarieturi folia auto?
Utilizam intotdeauna folie de cea mai buna calitate, care contine un strat foarte durabil, rezistent la zgarieturi. De aceea, la o utilizare normala a geamului, foliile montate de Marvis Auto Concept dau dovada de o durabilitate foarte indelungata. La acest aspect insa contribuie in mod decisiv si curatarea frecventa a garniturilor geamului pentru a preveni acumularea in aceste zone a oricaror elemente cu potential abraziv.

8. Exista diferente mari de pret intre atelierele de montaj folie auto. De ce?
Preturile difera in principal ca urmare a tipului de folie aplicata, dar si a atelierului care efectueaza montajul. O folie de calitate, montata de o echipa de profesionisti, se reflecta aproape intotdeauna si in pretul serviciului prestat.

9. Este recomandat sa aplic singur folia?
NU. Aceaasta deoarece – desi din punct de vedere tehnic nu ar fi nici o problema, daca detineti experienta necesara – lipsa autorizatiei R.A.R. va pune totusi in imposibilitatea de a realiza montajul foliei in mod legal. Neavand autorizatie R.A.R., veti suporta ulterior consecintele prevederilor legale referitoare la conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand aplicate folii neomologate de catre Registrul Auto Roman.

10. Sunt interesat. Ce trebuie sa fac in continuare?
Pentru a beneficia de serviciile de montaj folie auto ne puteti contacta telefonic la numarul 0723.980.884, prin email la adresa contact@folieautorar.ro sau cu ajutorul formularului de la pagina de contact.

*Pentru mai multe informatii, accesati www.folieautorar.ro

Marvis Auto Concept